Tottenham-ikon: Bale-penge er ødslet væk på Eriksen

Den tidligere Tottenham-manager Glenn Hoddle mener, at klubben har ødslet penge væk på en syndflod af spillere

Tottenham har ifølge klubikonet Glenn Hoddle brugt pengene fra salget af Gareth Bale til Real Madrid forkert.

Sidste sommer solgte London-klubben Bale for omkring 700 millioner kroner og gik straks i gang med at bruge pengene på nye spillere. Blandt andre blev Christian Eriksen hentet i Ajax Amsterdam.

- Tottenham har spenderet 110 millioner pund (984 millioner kroner) på at erstatte Gareth Bale og Tom Huddlestone med en syndflod af nye spillere sidste sommer.

- Gode spillere, men ikke rigtig gode, skriver Hoddle i en klumme på hjemmesiden Bleacher Report.

Tottenham er med otte spillerunder tilbage af Premier League 13 point efter topholdet Chelsea. Eriksen og holdkammeraterne har leveret en række svingende resultater, hvilket tidligere på sæsonen kostede manager Andre Villas-Boas jobbet.

- Klubben har købt den forkerte type spillere, hvilket viser, at det ikke altid er det rigtige at smide penge efter nye indkøb.

- Der er behov for en bedre strategi fremadrettet, hvis man ønsker mere stabilitet. Man skal skabe et hold med den rette blanding, den rette stil, og det er ikke sket endnu, mener Hoddle.

Tottenham var på storindkøb sidste sommer, hvor klubben ud over Christian Eriksen blandt andre hentede angriberen Roberto Soldado i Valencia samt midtbanespillerne Erik Lamala og Paulinho i henholdsvis Roma og Corinthians.

Glenn Hoddle var manager for Tottenham fra 2001 til 2003. Derudover spillede han også for London-klubben i mere end et årti fra midten af 1970'erne.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.