Tottenham jagter point til titelræs på hadestadion

Tottenham behøver en sejr for at følge Leicester i titelkampen, men "Spurs" har det vanligt svært på Anfield.

Ritzau
FBL-ENG-PR-TOTTENHAM-BOURNEMOUTH Foto: Scanpix/Ben Stansall
1. april 2016 14:51

Det spidser til i kampen om det engelske mesterskab. Ligaens nummer to, Tottenham, har i den grad behov for en sejr i weekenden, hvis holdet ikke skal miste yderligere terræn til topholdet Leicester.

Sensationsholdet, der har Kasper Schmeichel som målmand, fører med fem point ned til Tottenham med syv spillerunder tilbage. Tilmed venter en svær opgave for Tottenham lørdag aften.

Christian Eriksens hold skal møde Liverpool på Anfield, hvor London-klubben i de seneste sæsoner har haft det svært.

Tottenham har tabt tre sæsoner i træk på Anfield med sammenlagt 4-10, og i de seneste 17 udekampe mod Liverpool er det blot blevet til en enkelt sejr.

Forud for kampen pointerer Tottenhams manager, Mauricio Pochettino, at mesterskabskampen ikke blot er en duel mellem hans eget hold og Leicester.

Særligt Arsenal har også mulighed for at blande sig. Londonrivalen er seks point efter Tottenham, men har spillet en kamp færre.

- Der er mange point at spille om i syv spillerunder, og meget kan ske. Vi må bare fokusere på en kamp ad gangen, siger Mauricio Pochettino.

- Vi tror på, vi kan vinde titlen, men realistisk set kan flere klubber slås med om den. Men vi er i en rigtig god position, fortsætter manageren.

Skal man tro en række engelske Premier League-eksperter, ligger titlen til Leicesters højreben. Seks ud af syv BBC-eksperter tipper Leicester som mester, og kun den tidligere Tottenham-spiller Chris Waddle tror mest på Tottenham.

Leicester kan selv sørge for at tage endnu et skridt mod titlen, når holdet søndag eftermiddag tager imod Southampton.

Sensationsholdet har ikke været sprudlende på det seneste, men har alligevel vundet fire af de seneste fem kampe - alle med 1-0.

Arsenal på tredjepladsen skal i denne runde møde Watford på hjemmebane lørdag eftermiddag.

/ritzau/

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...