Tottenham skyder Anders Lindegaard i sænk

Tottenham tog en overraskende sejr på Old Trafford i en underholdende kamp mod titelaspiranterne.

Tottenham skyder Anders Lindegaard i sænk

Manchester United tabte et skridt i topkampen, da mesterskabskandidaterne lørdag aften led et noget overraskende 2-3-hjemmenederlag til Tottenham.

Det kunne heller ikke Uniteds målmand Anders Lindegaard ændre på. Danskeren var igen blevet foretrukket til startopstillingen, men havde en frustrerende aften, hvor han lukkede tre mål ind og ikke havde mange redninger at prale af.

Umiddelbart lignede det en sikker Tottenham-sejr, da holdene gik til pause. Gæsterne førte 2-0 og havde været markant det bedste hold i en taktisk meget flot første halvleg.

Der blev lukket helt af for hjemmeholdet, der stillede med en aldrende midtbanetrio i Ryan Giggs, Paul Scholes og Michael Carrick. United fik ikke udbytte af de tre dygtige boldspillere, fordi Tottenham i lange perioder holdt tålmodigt fast i bolden.

Da gæsterne samtidig viste stor effektivitet foran Anders Lindegaards mål, kunne manager Andre Villas-Boas glæde sig over en stort set perfekt gennemført halvleg, som Tottenham vandt på Jan Vertonghens og Gareth Bales scoringer.

Men på Old Trafford er Alex Fergusons tropper gennem årene kommet op fra mange dybe huller, og hjemmeholdet fik da også straks efter pausen pumpet ny energi ind i kampen.

Faktisk så meget at publikum fik tre mål på tre forrygende minutter i begyndelsen af anden halvleg.

Nani reducerede til 1-2, mens straks efter udnyttede Clint Dempsey en returbold fra Anders Lindegaard til at genoprette forspringet, indtil Shinji Kagawa i den ende gjorde det til 2-3, og publikum gispede efter vejret på det fyldte stadion.

Men Tottenham, der ellers har haft en stille sæsonstart, fik lukket af og bjerget sæsonens flotteste resultat i hus. United må til gengæld vinke farvel til tabellens andenplads, som Everton nu har indtaget.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst