Tottenham-træner roser Eriksen midt i transfervirak

Manager Mauricio Pochettino ser frem til at kende Christian Eriksens fremtid, når transfervinduet lukker.

Tottenham-manager Mauricio Pochettino var stærkt tilfreds med Christian Eriksen, efter at Tottenham spillede 2-2 ude mod Arsenal søndag.

Tottenham-manager Mauricio Pochettino var stærkt tilfreds med Christian Eriksen, efter at Tottenham spillede 2-2 ude mod Arsenal søndag.

LONDON:Christian Eriksen er kontraktfri om en sæson i engelske Tottenham, og danskeren kan dermed forlade klubben kvit og frit om et år.

I den seneste tid har alverdens medier gættet på Eriksens fremtid, og Tottenham-træner Mauricio Pochettino har heller ikke lagt skjul på, at han ønsker sig en afklaring om danskerens nærmeste fremtid.

Mandag lukker transfervinduet i de store europæiske ligaer, mens det allerede er lukket for indkøb for klubberne i Premier League, og dermed kan Pochettino snart få sin ønskede afklaring.

Det lagde argentineren ikke skjul på, efter at Tottenham søndag fik 2-2 i lokalbraget ude mod Arsenal i Premier League.

- Holdet har enorm kvalitet, og fra i morgen er vi på samme side. Vi må vente og se med Christian Eriksen, men kampen i dag viste, at det var den rigtige beslutning at spille med ham.

- Han leverede en stærk præstation, og han hjalp holdet til et point, siger Mauricio Pochettino ifølge AFP.

Forleden måtte han tage kraftigt afstand fra rygter i engelske medier, der gik på, at han var ved at stoppe i klubben, efter at Tottenham har indledt sæsonen med både skader og uafklarede kontraktforhold for flere spillere.

Disse rygter kaldte Pochettino dog for tossede på et pressemøde før søndagens lokalopgør, hvor det også kom frem, at han har haft flere møder med Tottenhams formand på det seneste.

- Jeg er optimistisk og glad for at arbejde med holdet og kæmpe for store ting med klubben. Det handler nu om at trække en streg i forhold til fremtiden. Det er vigtigt, at vi kommer videre nu og lærer af fortiden, siger Pochettino.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.