Tottenham vil rejse sig fra 0-4-ydmygelse

Tottenham skal rejse sig oven på et 0-4-nederlag til Chelsea, mens portugisiske Benfica er i forrygende form.

Tottenham går ind i en stor spilleuge, hvor holdet skal forsøge at rejse sig oven på 0-4-nederlaget i ligaens London-brag ude mod Chelsea i lørdags.

Tottenham tager torsdag aften imod portugisiske Benfica på White Hart Lane i det første af to opgør i 1/8-finalerne i Europa League.

Tottenhams anfører Michael Dawson siger til klubbens hjemmeside, at det er vigtigt, at holdet kommer med selvtillid på trods af nederlaget til Chelsea i weekenden.

- Vi går på banen og giver alt, hvad vi har. Det er vi nødt til. Vi har alt at spille for mod Benfica, siger Dawson.

- Det gør ondt på os og på vores fans, da vi tabte på den måde, som vi gjorde i lørdags. Det er noget, vi taler meget om, men vi bliver nødt til at fortsætte med at holde hovedet højt, siger forsvarsspilleren om derby-fiaskoen mod Chelsea.

Endnu en kamp om London venter på White Hart Lane på søndag, når Arsenal kommer på besøg hos Tottenham i det klassiske opgør mellem de to klubber.

Oprejsning synes der derimod bestemt ikke at være brug for hos det portugisiske mandskab.

Benfica er ubesejret i de seneste 23 kampe i alle turneringer og har ikke lukket et eneste mål ind i de seneste otte opgør.

Klubben fører samtidig ligaen med syv point ned til nærmeste konkurrent, Sporting Lissabon. Selvtilliden fejler da heller ikke noget hos Benficas cheftræner Jorge Jesus.

- Tottenham er et engelsk tophold, så det bliver en svær kamp. Men de må også se på Benfica med respekt, for de møder et fremragende mandskab, lyder det fra Jorge Jesus.

Den danske midtbanespiller Christian Eriksen kan blive opskriften på en hurtig genoprejsning for Tottenham.

Han har været ude med en rygskade, men tirsdag trænede han fuld tid med holdet, og han er onsdag blevet meldt helt klar til kampen.

Eriksen har ikke spillet for klubben siden 1/16-finalen mod ukrainske Dnipro, hvor han med en perle af et frisparksmål og en assist indtog en hovedrolle i holdets samlede sejr over ukrainerne.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.