Tour-profil bremset af punkteret port: Virkelig skuffende

Adam Yates forsøgte at vinde sekunder på 7. etape, men blev bremset af en oppustelig port.

Ritzau
Adam Yates Foto: Scanpix/Kenzo Tribouillard
8. juli 2016 18:44

7. etape af Tour de France endte i noget af en farce, da Adam Yates (Orica-Bikeexchange) fik den oppustelige kilometerport i hovedet, da han med fuld fart var på vej mod målstregen.

Den 23-årige brite havde kort forinden rykket sig fri af hovedfeltet i et forsøg på at vinde tid til den hvide ungdomstrøje, da porten kollapsede og satte en stopper for udbrudsforsøget.

- Det er virkelig skuffende, men der er ikke så meget, man kan gøre. Porten kom lige ned mod mig, og jeg havde ikke tid til at reagere, siger Adam Yates.

- I det mindste var det kun mig, som var alene, og ikke et helt felt på en sprinteretape, som kom med 70 km/t. For så kunne det være gået meget værre, lyder det fra Orica-rytteren.

Det så dramatisk ud, men Yates slap med knubs og skrammer efter det ufrivillige møde med kilometermærket.

- Jeg rev hul på min skulder, og mit håndled fik et hårdt slag. Mine knæ er også ret medtaget. Jeg fik fire sting i hagen, men jeg er ellers okay, siger Adam Yates.

Da porten kollapsede, var etapens hurtigste ryttere allerede kommet forbi. Etapen blev vundet af en anden brite - Stephen Cummings (Dimension Data) - der kørte alene over målstregen.

/ritzau/

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...