Trackunit køber tysk firma

Den nordjyske elektronik-producent styrker sin position i Europa

Adm. direktør Jørgen Raguse: - Det perfekte match.

Adm. direktør Jørgen Raguse: - Det perfekte match.

PANDRUP:Pandrup-firmaet trackunit, der producerer elektronik til flådestyring af især entreprenørmaskiner, styrker nu sin position på det europæiske marked markant. Det sker med opkøbet af virksomheden Dreyer+ Timm, der har hjemsted i Rotenburg i Tyskland.

- Dreyer+Timm er det perfekte match for os. Deres teknologi og viden supplerer vores forretning fint, siger adm. direktør Jørgen Raguse, Trackunit.

Elektronik og software fra det tyske firma sidder i omkring 30.000 maskiner og trailere rundt omkring i Europa. Blandt fimaets kunder er Loxam, Europas største udlejer af entreprenørmaskiner. Elektronikken fra Dreyer+Timm omfatter også udstyr til overvågning af køle- og frysetransporter, et nyt forretningsområde for Trackunit.

Hvad Trackunit har givet for Dreyer+Timm, ønsker parterne ikke at oplyse.

Med opkøbet kommer Trackunit op på i alt 115 medarbejdere, hvoraf halvdelen arbejder på hovedsædet i Pandrup. Regner man enhederne fra Dreyer+ Timm med, sidder der nu elektronik fra Trackunit i over 200.000 maskiner og køretøjer. Europa er det største marked fulgt af Nordamerika.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.