Trackunit køber tysk firma

Den nordjyske elektronik-producent styrker sin position i Europa

Anders Abildgaard
Adm. direktør Jørgen Raguse: - Det perfekte match.
Erhverv 6. september 2016 13:43

PANDRUP: Pandrup-firmaet trackunit, der producerer elektronik til flådestyring af især entreprenørmaskiner, styrker nu sin position på det europæiske marked markant. Det sker med opkøbet af virksomheden Dreyer+ Timm, der har hjemsted i Rotenburg i Tyskland.

- Dreyer+Timm er det perfekte match for os. Deres teknologi og viden supplerer vores forretning fint, siger adm. direktør Jørgen Raguse, Trackunit.

Elektronik og software fra det tyske firma sidder i omkring 30.000 maskiner og trailere rundt omkring i Europa. Blandt fimaets kunder er Loxam, Europas største udlejer af entreprenørmaskiner. Elektronikken fra Dreyer+Timm omfatter også udstyr til overvågning af køle- og frysetransporter, et nyt forretningsområde for Trackunit.

Hvad Trackunit har givet for Dreyer+Timm, ønsker parterne ikke at oplyse.

Med opkøbet kommer Trackunit op på i alt 115 medarbejdere, hvoraf halvdelen arbejder på hovedsædet i Pandrup. Regner man enhederne fra Dreyer+ Timm med, sidder der nu elektronik fra Trackunit i over 200.000 maskiner og køretøjer. Europa er det største marked fulgt af Nordamerika.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...