Tracy tænker for meget

AaB's nye amerikaner føler, at han bruger for megen tid på at tænke på fodboldbanen, fordi taktik og tempo er højere end normalt

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

højt træningstempo på banen i AaB er noget af det, som Marcus Tracy skal vænne sig til, før han er klar til førsteholdet.

Efter tre uger som AaB-spiller er 22-årige Marcus Tracy ikke i tvivl om, at han gjorde det rigtige ved at skifte amerikansk collegefodbold ud med en professionel kontrakt i Danmark. - Det er et stort spring for mig i niveau. Tempoet er højere, og det taktiske element er langt mere sofistikeret. Det er noget, jeg skal vænne mig til, men den slags er jo med til at udvikle en som spiller. Lige nu bruger jeg megen tid på at tænke, mens jeg løber rundt på banen, og det bør man ikke gøre. Det skal komme instinktivt, siger han. Marcus Tracy er selv i tvivl om, hvor langt han lige nu er fra at slå sig igennem til startopstillingen. - Det har jeg helt ærlig ingen idé om. Jeg har ikke fået nogen melding fra trænerne på det område, men jeg ved, at de vil give mig den fornød-ne tid. Derfor fokuserer jeg bare på at træne og tilpasse mig, siger amerikaneren.

Breaking
Ingen afsluttende prøver for 9. og 10. klasser: 15. april åbner institutioner og skoler for 1.-5. klasse
Luk