Brønderslev

Træf for 25. gang

35 forskellige grupper sørger for underholdningen

11
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

En æresport hører et sølvbryllup til.

Ø. HJERMITSLEV: Til et sølvbryllup hører en æresport. Og hvad var mere naturligt end at sætte en æresport op foran festteltet. Det er nemlig 25. gang, der holdes spillemands- og harmonikatræf i Ø. Hjermitslev.

- Det skal da markeres, at der er gået så mange år, siger Jørn Bjerre, der er én af dem, der har været med alle 25 år.

Og traditioner er der masser af. Hvert år er der indledt med tre numre, ”Johan på Snippan”, ”Alfred på Hultet” og ”Perleporten”, og i år var selvfølgelig ingen undtagelse. Men som noget nyt blev også Ø. Hjermitslev-valsen spillet i forbindelse med åbningen. Det er Arne Mogensen, der har skrevet valsen, som Jan Helledie har sat melodi til.

Borgmester Mikael Klitgaard åbnede harmonikatræffet.

- Det er fantastisk, at I har kunnet holde ved alle de år, sagde han.

Han pegede også på nødvendigheden af, at man i landsbyerne står sammen og tager initiativer.

- Det er initiativer som dette, der er med til at gøre det spændende at bo i byer som Ø. Hjermitslev. Jeg håber, at I fortsætter i mange år endnu.

- Vi må indrømme, at landsbyerne føler sig trængte, sagde han. Derfor skal der noget ekstra til, for at gøre byerne attraktive.

35 grupper deltager i harmonikatræffet, der slutter i dag sidst på eftermiddagen.

Grupperne indtager på skift scenen.

I dag er der som noget nyt gudstjeneste i teltet ved sognepræst Peter Bandholm. Og salmerne ledsages også af harmonikamusik.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.