Træg sagsbehandling

Kommunale byggetilladelser tager stadig for lang tid, mener kritikere

Entreprenør Børge Juul Kristensen er blot en af flere, som er utilfredse med kommunens behandling af byggetilladelser. Arkivfoto: Bent Jakobsen

Entreprenør Børge Juul Kristensen er blot en af flere, som er utilfredse med kommunens behandling af byggetilladelser. Arkivfoto: Bent Jakobsen

BRØNDERSLEV:- Vi kunne godt bruge en sparringspartner i stedet for en modstander, for når alt kommer til alt handler det jo om at skabe udvikling og arbejdspladser, siger entreprenør Børge Juul Kristensen, BJK Byg i Dronninglund.

Han kritiserer Brønderslev Kommune for at være for langsom og uprofessionel.

- Som det er her og nu, er der ikke megen hjælp at få, mener Børge Juul Kristensen.

- Jeg er fuldstændig enig i kritikken. Når det handler om at få sat gang i hjulene og skabt nye arbejdspladser, skal kommunen være en god medspiller og ikke en modstander, siger Michael Klitgaard (V), formand for udvalget for miljø og teknik i Brønderslev Kommune.

Han er personligt også blevet kontaktet af flere, som er utilfredse med sagsbehandlingen.

I forvaltningen lyder en af forklaringerne:

- I besparelsernes hellige navn er vi nok kommet til at koge personalenormeringen lidt for langt ned. Det var nok en dårlig ledelsesbeslutning, men nu har vi lige ansat en ekstra til at behandle disse sager, forklarer afdelingsleder Ib Eliason, afdelingen for byggeri, planlægning og trafik.

Og udvalgsformanden skubber på.

- Vi skal altså op i tempo, og jeg har flere gange sagt til forvaltningen, at den må have fokus på at overholde tidsfristerne og yde god kundeservice, og hvis der mangler folk, må de bare ansætte nogle flere, til problemet er løst, siger Mikael Klitgaard.

Han vil nu tage sagen op på det næste udvalgsmøde.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.