Trækker sig fra samvirke-ledelse

Marianne Morell stopper i Hjallerup Samvirke

Bent Jørgen Larsen er flyttet fra Hjallerup. Efter en mangeårigt indsats i forretningsudvalget har han koncentreret sig om arbejdet i Byudviklingsudvalget, som han nu træder ud af. Hans plads i udvalget besættes med Christian Bradsholt Larsen. Foto: Ole Torp <i>Ole Torp</i>

Bent Jørgen Larsen er flyttet fra Hjallerup. Efter en mangeårigt indsats i forretningsudvalget har han koncentreret sig om arbejdet i Byudviklingsudvalget, som han nu træder ud af. Hans plads i udvalget besættes med Christian Bradsholt Larsen. Foto: Ole Torp Ole Torp

HJALLERUP:Det kan være meget tidskrævende at være medlem af forretningsudvalget i Hjallerup Samvirke. Udover de faste møder så er medlemmerne også Samvirkes repræsentanter i forskellige udvalg og organisationer. Derfor er det forståeligt, at hvis man i forvejen har en travl hverdag, så kan det være nødvendigt at stoppe med det interessante arbejde i en ”paraply-organisation”, som Samvirke.

Den konsekvens har Marianne Morell, som blev valgt ind i forretningsudvalget i 2005, taget. Det medfører, at der på repræsentantskabsmødet 24. november skal vælges et nyt medlem til forretningsudvalget.

En anden af Hjallerups kendte borgere, som også har været medlem af Samvirkes forretningsudvalg, Bent Jørgen Larsen (1994-2010, næstformand fra 2006), er flyttet fra Hjallerup og har valgt at træde ud af Byudviklingsudvalget, som han har siddet i, siden det blev oprettet i 2000. Hjallerup Samvirke har udpeget Christian Bradsholt Larsen, der har givet udtryk for, at han gerne vil være med i udvalget, i stedet for Bent Jørgen Larsen.

Endnu en forening er blevet optaget i Hjallerup Samvirke. Det er Støtteforeningen for Hjallerup Skole. Det vil sige, at der nu er 62 foreninger, som er under Samvirkes paraply. Det antal bliver måske snart forøget, idet der er en ny forening på vej. På et bestyrelsesmøde i Nordjysk Islandshesteforening Hekla (650 medlemmer) har man nemlig besluttet at flytte til Hjallerup. Det arbejdes der hårdt på i disse dage.

I et stykke tid har kunstværket Ekko ikke fungeret efter hensigten, men nu arbejdes der hårdt på at få gang i det. Der har endnu ikke været afleveringsforretning på kunstværket, som er placeret bag Mekanisk Museum på Algade.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.