Træner: Bueskytter havde vundet uden regn

Bueskytternes landstræner mener, at Danmarks OL-hold havde slået Sydkorea, hvis regnen ikke havde drillet.

Træner: Bueskytter havde vundet uden regn

De danske bueskytter havde ifølge landstræner Ole Gammelgaard skudt sig videre til OL-semifinalerne på bekostning af guldfavoritterne fra Sydkorea, hvis vejret over London ikke havde drillet.

En kort byge satte nemlig ind lige, da danskerne skulle sende de tre første pile af sted. Inden bygen havde Sydkorea netop åbnet kampen - i tørvejr - med to 10'ere og en enkelt 9'er på de tre første skud.

- Hvis Sydkorea også var startet i regnvejr, så tror jeg, at vi havde vundet. Jeg synes, at det var dybt uretfærdigt, siger Ole Gammelgaard.

- Vores modstandere skyder i tørvejr, og vi skyder ikke bare i regn, men i heftig regn.

- Regnen betyder, at pigerne bliver helt våde og kolde, og de kommer ikke rigtig i gang før til sidst, fortæller landstræneren, der alligevel syntes, at Carina Christiansen, Louise Laursen og Maja Jager håndterede den dårlige start godt.

- Vi skyder lige op med sydkoreanerne efter starten. Vi skyder ikke helt godt, men det gør Sydkorea heller ikke.

- Pigerne tager nederlaget med rimeligt godt humør, men vi ville selvfølgelig gerne have skudt vores chance, og det fik vi ikke lov til, mener Ole Gammelgaard.

Den danske trio slog søndag formiddag verdens næstbedste hold fra Indien med 211-210, og den sejr gav en tro på, at det også var muligt at sende de sydkoreanske OL-favoritter hjem fra London.

Mandag skal de tre danskere i gang med de individuelle konkurrencer.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.