Træner gav FCV's målhelt en røvfuld i pausen

Thiago Pinto Borges fik 10 minutter til at bevise sit værd efter en skidt første halvleg mod FC Nordsjælland.

Træner gav FCV's målhelt en røvfuld i pausen

FC Vestsjælland forsatte søndag eftermiddag de gode takter i Superligaen, da oprykkerne ude slog FC Nordsjælland 2-1.

Brasilianske Thiago Pinto Borges stod for begge mål - offensivspillerens første for FCV i Superligaen.

Det var ellers tæt på, at Thiago ikke var kommet ud til anden halvleg, for træner Ove Pedersen var således langt fra tilfreds med angriberens indsats.

- Efter første halvleg var Ove Pedersen rasende på mig. Han sagde i pausen, at jeg ville få 10 minutter til at vise, at jeg skulle blive på banen, ellers ville han flå mig ud, siger Thiago.

- Heldigvis fik jeg scoret i løbet af de 10 minutter, så jeg fik lov til at blive derinde lidt længere, griner brasilianeren.

Tidligere på ugen underskrev Thiago en ny treårig kontrakt med Slagelse-klubben, så målene var første tilbagebetaling på den aftale.

- Jeg er meget taknemmelig over for FC Vestsjælland og især Ove Pedersen, der er blevet ved med at tro på mig, selvom jeg har brændt chancer. Det var også derfor, jeg løb ud og gav ham et kram, da jeg scorede, siger Thiago.

Træner Pedersen var godt tilfreds med det svar, han fik fra brasilianeren.

- Thiago fik en røvfuld i pausen, for han havde ikke ydet nok i første halvleg. Det er selvfølgelig rart, at han så leverer en reaktion som denne, siger Pedersen.

Ove Pedersen var træneren, der i sin tid "opfandt" Thiago, da brasilianeren som ganske ung af Ove Pedersen blev hentet til Esbjerg.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.