Trænere scorede ny inspiration

150 fodboldtrænere fra hele Jylland samlet på idrætshøjskolen i Brønderslev.

6
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

BRØNDERSLEV:Tre topnavne og 150 fodboldtrænere samlet på ét sted.

Det kan kun blive både hyggeligt og inspirerende, og det blev det som sædvanligt også, da DBU og Nordjyllands Idrætshøjskole i fællesskab holdt trænerseminar i årets første weekend på idrætshøjskolen.

150 trænere fra hele Jylland tilbragte weekenden på idrætshøjskolen, og det var noget flere end sidste år, så arrangørerne var godt tilfredse.

Det var deltagerne tilsyneladende også.

Weekendens tre højdepunkter var træning med AaB-træner Kent Nielsen, U21-landstræner Morten Wieghorst og AC Horsens-træner Johnny Mølby.

Thisted havde venligst udlånt et blandet hold af U17- og U18-spillere, så de tre toptrænere kunne demonstrere træning i praksis - med højttalere på, så alle kunne høre guldkornene.

- God bold. Sådan - rigtigt. Kør. Forfra, kom. Så kører vi, lød det fra Kent Nielsen lørdag formiddag.

- Længere fremad. God bold, ellers, råbte AaB-træneren.

- Så kører vi!

De 150 tilskuere fulgte opmærksomt med.

- Det er inspirationen man ser frem til på seminaret, og jeg har set frem til at opleve dem alle tre. Man skal passe på ikke bare at gå med sine egne tanker hele tiden, mener Ole Hansen, der til daglig er træner for fodbolddamerne i Brønderslev.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.