Trængsel til afskedskoncert

Big Fat Snake trak masser af mennesker til Kirketorvet i Nykøbing onsdag aften

13
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Big Fat Snake, med forsanger Anders Blichfeldt i spidsen, er i disse måneder ude på deres afskedsturné, og mange af koncerterne landet over er allerede udsolgt. Men onsdag behøvede man ingen billet for at høre det populære band, der optrådte på Kirketorvet i Nykøbing som led i Morsø Handelsstandsforenings række af onsdagskoncerter. Foto: Bo Lehm

NYKØBING:Kirketorvet var fyldt op, allerede længe inden Big Fat Snake gik på scenen. Der var alle de, der kommer til hver onsdagskoncert, og dertil også de fans, der kom specielt for at høre det populære rockband, der i disse måneder er rundt i landet på deres allersidste turné, før musikerne går hver til sit.

Da bandet punktligt klokken 17 slog de første rytmer an, bredte smilene sig blandt tilhørerne, som fik, hvad de kom efter: Masser af bandets egne, kendte numre iblandet lidt Elvis, som også var særdeles populært.

Ikke mindst i andet sæt, som blev spillet fra klokken 19, levede tilhørerne med i numre som "No Peace" og "Fight for your love". Koncerten sluttede meget passende med nummeret "Bonsoir Madame" - afskedsturnéen har titlen "Au Revoir Madame", men tilhørerne ville dog ikke slippe Blichfeldt og kompagni. Der blev råbt på ekstranummer, og det kom der i form af "Run Run Run".

Næste onsdag kan man høre Johnny Reimar og John Mogensen Jam.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.