Trætte AaB-spillere igen på banen

Se billeder fra mesterholdets tømmermændstræning her

Claus Jensen
Humøret fejlede intet hos en ellers træt og hæs Kasper Risgård ved mandagens træning. Foto: Torben Hansen
Fodbold 12. maj 2014 14:41

AALBORG: Der blev festet til den store guldmedalje, da AaB’s spillerbus søndag ved midnat parkerede direkte ved Jomfru Ane Gade. Men spillerne blev beordret hjem i seng klokken 03, og mandag 12.30 stillede de alle pligtskyldigt til træning på Hornevej.

- Vi havde en fantastisk aften, og det er da heller ikke blevet til så meget søvn, men så var det heller ikke vildere. Jeg kan heldigvis ikke drikke så mange øl, lød det fra en hæs Kasper Risgård.

- Der blev da råbt og sunget lidt i aftes, erkender han med et smil.

De spillere, der var med fra start i søndagens 0-0 kamp i Slagelse nøjedes med lidt løbetræning og udstrækninger mandag, mens reserverne også havde bolden i brug. Træningspasset varede dog kun en times tid.

- Det var fint nok. Vi skal hurtigt have rettet fokus mod pokalfinalen, fastslog Rasmus Thelander.

Til slut løb meldingen om landsholdsudtagelsen til kvartetten Jakob Ahlmann, Rasmus Würtz, Nikolaj Thomsen og Kasper Kusk også ind, og så måtte de mange fremmødte journalister igen i gang med interviews med hovedpersonerne.

AaB har træningsfri tirsdag, mens de onsdag har den afsluttende træning før torsdagens pokalfinale mod FC København i Parken.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...