Fodbold

Trætte AaB-spillere igen på banen

Se billeder fra mesterholdets tømmermændstræning her

7
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Første træning i AaB, efter at guldet kom i hus. Foto: Torben Hansen

AALBORG:Der blev festet til den store guldmedalje, da AaB’s spillerbus søndag ved midnat parkerede direkte ved Jomfru Ane Gade. Men spillerne blev beordret hjem i seng klokken 03, og mandag 12.30 stillede de alle pligtskyldigt til træning på Hornevej.

- Vi havde en fantastisk aften, og det er da heller ikke blevet til så meget søvn, men så var det heller ikke vildere. Jeg kan heldigvis ikke drikke så mange øl, lød det fra en hæs Kasper Risgård.

- Der blev da råbt og sunget lidt i aftes, erkender han med et smil.

De spillere, der var med fra start i søndagens 0-0 kamp i Slagelse nøjedes med lidt løbetræning og udstrækninger mandag, mens reserverne også havde bolden i brug. Træningspasset varede dog kun en times tid.

- Det var fint nok. Vi skal hurtigt have rettet fokus mod pokalfinalen, fastslog Rasmus Thelander.

Til slut løb meldingen om landsholdsudtagelsen til kvartetten Jakob Ahlmann, Rasmus Würtz, Nikolaj Thomsen og Kasper Kusk også ind, og så måtte de mange fremmødte journalister igen i gang med interviews med hovedpersonerne.

AaB har træningsfri tirsdag, mens de onsdag har den afsluttende træning før torsdagens pokalfinale mod FC København i Parken.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst