Håndbold

Traktoren vil hjem til Danmark

Den tidligere AaB-spiller Joachim Boldsen vil gerne hjem og spille i den danske liga igen fra 2010. Han er åben overfor flere klubber.

Den tidligere AaB-spiller Joachim Boldsen vil gerne hjem og spille i den danske liga igen fra 2010. Han er åben overfor flere klubber.
Foto: Scanpix

Den tidligere AaB-spiller Joachim Boldsen vil gerne hjem og spille i den danske liga igen fra 2010. Han er åben overfor flere klubber. Foto: Scanpix

Tapas, siesta og paella ser Joachim Boldsen gerne skiftet ud med dansk bøf og håndbold i den hjemlige liga. I hvert fald åbner han nu op for snart at tage familien med hjem igen i 2010 efter et ophold i den spanske håndboldklub FC Barcelona. - At være her i Barcelona er en fantastisk oplevelse, men familien kan jo ikke blive ved med at vade rundt med mig. Der er forskel på kulturen her i Spanien og så i Danmark, og min kone Nancy og jeg vil gerne, at vores datter Fleur også får den danske kultur med. Til den tid er hun næsten tre et halvt år, og så vil vi gerne have hende i børnehave sammen med andre danske børn, fortæller Joachim Boldsen til sporten.dk Og ifølge den rutinerede tidligere landsholdsspiller er der flere danske klubber, som kunne være interessante at tørne ud for. - Jeg vil gerne til en klub, der spiller i dansktoppen, men den danske liga er efterhånden så bred, at der er otte-ni klubber, der spiller med fremme, siger Joachim Boldsen til sporten.dk.