Hobro

Traktortræk trak ned i Adelgade

Ordensmagten havde en usædvanlig travl nat i Hobros gågade

Arkivfoto: Michael Koch

Arkivfoto: Michael Koch

HOBRO:Ordensmagten måtte aftenen og natten til søndag forhold sig til en uforholdsmæssig stor mængde ballade i Adelgade i Hobro, hvilket ifølge Himmerlands Politi meget vel kan hænge sammen med traktortrækket på Mariagervej ved Hobro.

- Der var usædvanligt meget at lave, og det hænger formentlig sammen med traktortrækket. Vi ved i hvert fald, at mange fortsætter i Adelgade, når selve trækket er overstået, konstaterer politikommissær Frank Liltorp.

Betjentene måtte i løbet af natten flere gange assistere dørmænd på restaurationer og delte på gaden adskillige bøder ud til folk, der gjorde sig umulige eller nægtede at forlade stedet på politiets opfordringer.

Særlig - uheldigt - optrådte en blot 17-årig mand fra Hobro-området, der ud på natten endte på detentionen i Aalborg og et par timer senere blev afhentet af sine forældre.

Før han nåede så vidt, demonstrerede han en udpræget mangel på dømmekraft, da han kort før klokken 23 tilsyneladende skulle vise sig over for sine kammerater og hoppede op på motorhjelmen på en politibil.

Der skete ingen skade, og den unge mand nøjedes ved den lejlighed med at indkassere en bøde for brud på ordensvedtægten. Fire timer senere klappede fælden dog, da han på Adelgade ud for Buddy Holly nægtede at efterkomme politiets anvisninger. Så gik turen til detentionen i Aalborg.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.