Tranberg stopper karrieren

Blokhus FC siger farvel til midtbaneprofilen Peter Tranberg, der stopper karrieren efter søndagens lokalopgør mod FC Hjørring

Peter Tranberg (nummer 10) stopper sin karriere. Foto: Michael Koch

Peter Tranberg (nummer 10) stopper sin karriere. Foto: Michael Koch

PANDRUP:Den rutinerede midtbanespiller, Peter Tranberg, der fik sin fodboldopdragelse i Støvring IF og siden skiftede til AaB, hvor han i 1997 debuterede i Superligaen, slutter sin aktive fodboldkarriere i Blokhus FC. Det oplyser klubben i en pressemeddelelse.

Beslutning er grundlagt på erkendelsen af, at mange år med elitefodbold sætter sine spor på fysikken.
- Jeg har haft en lang fodboldkarriere med mange gode oplevelser på og uden for banen, og nu er tiden rigtig til at takke af. Det bliver en speciel følelse, men jeg er afklaret med situationen, fortæller Peter Tranberg, der inden ankomsten til den nordjyske divisionsklub i 2005 havde et kort ophold i den Islandske klub Fylkir.

Tak fra direktøren

Blokhus FC’s direktør Erik Just erkender, at selvom Peter Tranbergs stop ikke kommer uventet, så skaber det et umiddelbart tomrum i klubben.
- Peter har været en stor del af Blokhus FC og der før Jetsmark IF, hvor Peter gennem mange år har været en kulturbærer og en utrolig vellidt person både på og uden for banen, så derfor er det naturligvis et tab at skulle undvære Peter fremover, fastslår direktøren, som på klubbens vegne takker den mangeårige anføre for indsatsen.
- Der skal lyde en kæmpe stor tak til Peter for den indsats han har leveret i klubben gennem mange år og selvfølgelig også et held og lykke med tilværelsen udenfor fodboldverden, siger Erik Just.
Peter Tranberg nåede, ud over sine 130 kampe i AaB og sit ophold i Fylkir, at spille sammenlagt over 200 kampe for Jetsmark IF og Blokhus FC. Nu spiller han den sidste af slagsen søndag, når Blokhus FC hjemme på Jetsmark Stadion tager imod lokalrivalerne fra FC Hjørring i fodboldens 1. division.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.