Travlhed før premieren

Thorshøj Revyen har premiere 30. juni

Revytruppen i Thorshøj øver intenst og koncentreret i dagene op til premieren den 30. juni. Fra venstre Torkild Snørbjerg, Lilian Kristensen, Jens Egholm, Annika Thomsen, Arne Jørgensen, Marianne Christensen og Kurt Pedersen. Sikker sidste skanse er sufflør Janni Jørgensen. Foto: Åse Bakland

Revytruppen i Thorshøj øver intenst og koncentreret i dagene op til premieren den 30. juni. Fra venstre Torkild Snørbjerg, Lilian Kristensen, Jens Egholm, Annika Thomsen, Arne Jørgensen, Marianne Christensen og Kurt Pedersen. Sikker sidste skanse er sufflør Janni Jørgensen. Foto: Åse Bakland

THORSHØJ:Humøret er meget højt i Thorshøj Revyens trup, som bare er så klar til endnu en gang at fyre sange og sketches af fra scenen i det store festtelt.

Instruktør Kurt Thomsen har igen haft hænderne fulde med den livlige trup. Teksterne er ved at være på plads, og aktører er klar til at tage kegler på scenen, hvor det bliver til et glædeligt gensyn med den syv mand stor trup, dog med en enkelt undtagelse. Marianne Christensen er det nye skud på stammen, og det er også første gang hun står på en scene, men publikum kan være helt rolig – hun falder særdeles godt ind i rollen. De øvrige på rollelisten er velkendte ansigter – Kurt Pedersen, Arne Jørgensen, Annika Thomsen, Jens Egholm, Lilian Kristensen og Torkild Snørbjerg, der alle er i rigtig revyhopla.
Ultra lokal
Thorshøj Revyen har sin helt egen stil – ultra lokal og lige ud af posen, men med en kærlig undertone. Publikum kan således glæde sig til gensyn med de tre meget indsigtsfulde damer, altså når det kommer til lokalstof. De to på Bænki er selvfølgelig også med blandt mange andre. Aktuelle emner blandet med hibs til nabobyerne og til de lokale politikere er under behandling. Kort sagt ingen kan vide sig sikker på, om netop de er kommet i revytruppens søgelys, men underholdende i bedste Thorshøj-stil, det bliver det.
Musik og praktisk hjælp
Det fire mand store Revyorkester bakker aktørerne op, men underholder også mellem de enkelte numre. Orkestret består af Knud Erik Præstgaard Larsen, Jesper Krøger Lemme, John Frederiksen og Johnny Jørgensen. Alle lyder fra såvel orkester som skuespillere holder Steffen Jensen styr på.
Bag aktørerne står de praktiske hænder Finn Fredborg med rekvisitter og Emma Berg med sminke. Skulle der smutte en sætning er Janni Jørgensen klar med hjælp i sufflørkassen. Teksterne til revyen er skrevet af Joan Madsen og Revytruppen. Det hele foreviges af Video Kjeld.
Billetter
Lørdag den 30. juni er der premiere i det store telt på Thorshøj Stadion. Gæsterne kan vælge selv at medbringe madkurv, eller de kan bestille den lækre hjemmelavede TTB Revyplatte til en meget fornuftig pris. Billetter og evt. bestilling af mad kan ske i teltet på pladsen eller på tlf. 98956265, seneste den 28. juni. Efter revyen spiller orkesteret Curly Flowers op til dans, og de er sponseret af firmaet N. H. Løft.
Fredag den 29. juni er der generalprøve – denne aften byder på kaffe og brød.
-Gå ikke glip af dette års revy, lyder opfordringen fra Revytruppen, som forsikrer om, at de har masser af sjove ting og sager i ærmerne. Vi er bare så klar, forsikre aktørerne.
ÅB

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.