Travlhed på hotellet

EMNER 24. september 2002 08:00

LØGSTØR: Det nye værtspar på Hotel du Nord løber stærkt. Modtagelsen i byen har ifølge Henny og Ole Sørensen været så god, at de allerede har kunnet ansætte en ekstra kok ved siden af deres datter Lene, som står for køkkenet. - Vores gæster har taget godt imod de ændringer, vi har foretaget indtil nu. Blandt andet er der kommet mere traditionel dansk mad på menukortet, siger Ole Sørensen. De havde begge mange års erfaring i restaurationsbranchen, før de overtog forpagtningen af Hotel du Nord i august. Således har de begge arbejdet på Pejsegården i Brædstrup i 12 år, hvor Henny passede buffeten, mens Ole ledede spisestedet og bowlingcentret "Dillen". Ligesom de - før de kom til Løgstør - havde bodegaen "Dilligencen" sammen. Ved siden af arbejdet i restaurationsbranchen har de to en større produktion af juletræer i Brædstrup, hvor de afsætter omkring 10.000 grantræer årligt. En af de vigtigste grunde til, at de gerne ville til Løgstør, var byens beliggenhed ved Limfjorden. De er således begge flyttet ind en lejlighed på hotellet. Og datteren Lene har sammen med sine to børn, Jeanette og Joachim, fået en lejlighed på Limfjordsvej. På fredag er der reception på hotellet.

Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...