Travolta bliver sagsøgt efter homo-rygter

Forfatteren bag en bog, der hævder, at John Travolta er homoseksuel, anklager stjernen for at sprede rygter.

Travolta bliver sagsøgt efter homo-rygter

Endnu engang er amerikanske John Travolta endt i en sag, der ikke just kaster et positivt lys over Grease-skuespilleren.

En mand fra Los Angeles, der har skrevet en bog om sine påståede homoseksuelle møder med John Travolta, har torsdag indgivet en injuriesag mod både Travolta og Travoltas advokat.

Bogens forfatter, Robert Randolph, hævder, at Travolta og hans advokat Martin Singer tilbage i 2010 spredte falske rygter om Randolphs mentale tilstand.

Det skete efter sigende i et forsøg på at afskrække befolkningen fra at købe Randolphs bog, der på det tidspunkt endnu ikke var udgivet.

Travoltas advokat Martin Singer kalder injurie-anklagen for "absurd".

- Vi har til hensigt at sagsøge dem, der står bag det her, for ondsindet retsforfølgning, når domstolen omgående vil afvise det her grundløse søgsmål, har Singer meldt ud i en erklæring.

Randolphs bog "You'll Never Spa In This Town Again" blev offentliggjort i februar 2012.

Tre måneder efter bogens udgivelse anklagede to anonyme mandlige massører Travolta for at skulle have udsat dem for seksuelle overgreb.

Travoltas talsmand kaldte også disse beskyldninger for "fuldkommen opdigtede", og begge anklager blev da også trukket tilbage, efter der blev rejst tvivl om detaljerne i deres påståede møder.

John Travolta er blandt andet er kendt fra "Pulp Fiction" og "Saturday Night Fever".

Den 58-årige stjerne har været gift med skuespillerinden Kelly Preston siden 1991.

/ritzau/Reuters