Tre bejlere til en plads

FC Hjørring håber at kunne finde ny, central midtbanespiller

Sportschef Jacob Krüger (tv) og cheftræner Søren Kusk (th) er på udkig efter nyt blot til den centrale midtbane. Foto: Hans Ravn <i>Hans Ravn</i>

Sportschef Jacob Krüger (tv) og cheftræner Søren Kusk (th) er på udkig efter nyt blot til den centrale midtbane. Foto: Hans Ravn Hans Ravn

HJØRRING:Der kommer en del nye ansigter på træningsbanen hos FC Hjørring i de kommende uger. Hele tre nye midtbanespillere slår nemlig vejen forbi i klubbens forsøg på at finde den helt rette mand til positionen som spilstyrende.

- Jeg har ganske gode forventninger. To af dem har spillet i den bedste række i de lande, de kommer fra, mens den tredje er et mere ubeskrevet blad, som vi har fået anbefalet af en agent, som vi har benyttet os en del af, siger sportschef Jacob Krüger.

To af spillerne var oprindeligt planlagt til skulle træne med fra begyndelsen af denne uge, men klubben har skudt deres ankomst til slutningen af ugen, mens den tredje spiller ankommer i næste uge.

- Vi har lært lidt af erfaringerne fra efteråret. Det er en ting at se spillerne til træning, men det er altså mere givtigt at se dem i aktion i en kamp. 22. januar spiller vi en intern træningskamp i truppen og 26. januar har vi træningskamp mod Randers, og vi vil gerne se dem i aktion i de kampe, siger Jacob Krüger.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.