Fjerritslev‑brande

Tre brandalarmer i Fjerritslev

Der var kun tale om en enkelt brand, men Alarmcentralen modtog flere opkald, da et skur lørdag aften udbrændte

6
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Foto: Jan Pedersen

FJERRITSLEV:Hele tre brandalarmer blev med få sekunders mellemrum indrapporteret fra Fjerritslev til Alarmcentralen kort før kl. 18 lørdag.

Der var dog tale om en og samme brand. Et cirka 20 kvadratmeter stort skur tilhørende Fjerritslev Boligforenings lejlighedskompleks på Aggersundvej 7 i Fjerritslev gik op i flammer.

- Skuret er udbrændt, og tre cykler og nogle containere er også ødelagt, fortæller Claus Hermansen, indsatsleder ved Nordjyllands Beredskab i Jammerbugt Kommune.

Han var også indsatsleder ved den brand, der fredag aften raserede to containere ved Fjerritslev Idrætsforenings klubhus på Brøndumvej og beskadigede selve klubhuset. Den brand efterforskes af Nordjyllands Politi som en forsætlig brandstiftelse, men Claus Hermansen ønsker ikke at gisne om hverken det ene eller det andet.

- De to brande ligner hinanden, og Nordjyllands Politi efterforsker også denne, men om den er påsat, kan jeg ikke udtale mig om, siger han.

Hos beredskabet skabte de tre alarmer ingen forvirring. Det stod med det samme klart, at der måtte være tale om en og samme brand.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.