Tre dage med udfordringer, sjov og leg

18 børn deltog i sommer camp i DGI Huset i Aabybro

Anne Helene Kahr Thomsen
Der var masser af sjov og udfordringer til DGI Husets Sommer Camp. Privatfoto
Aabybro 3. juli 2015 15:33

AABYBRO: Hvis de 18 børn, der deltog i DGI Husets Sommer Camp havde forestillet sig en daseferie, så havde de forregnet sig.

De fik nemlig tre dage med udfordringer, leg og masser af sjov.

- Der er blevet grædt, grinet, flyttet grænser og vundet selvtillid med balance og bakkekørsel på MTB. Ungerne blev udfordret i højderne ude og inde med Parkour Hamdi. Og deltagerne konditionen blev flyttet med triathlon, fortæller Lise Christiansen Poulsen, koordinator fra DGI Huset.

Hun er rigtig tilfreds med arrangementet, som hun ikke var sikker på overhovedet ville komme op at stå på grund af manglende tilmeldinger.

- Vi har været meget spændte på om vi fik Campen op at stå, eller vi måtte aflyse, som vi gjorde med vores madskole i vinterferien. Indtil 1. juni var der kun otte tilmeldte til Sommer Campen. Men så skal jeg love for at tilmeldinger poppede ind især den sidste uge, så vi endte med 18 deltagere ud af 20 ledige pladser, siger hun.

Lise Christiansen Poulsen har masser af rose til børnene.

- Det er livsbekræftende at være sammen med de unge i ferien. Vi har altid plads til skøre inputs eller gode ideer fra instruktørerne eller de unge ivrige deltagere. Vi har haft en skøn, modig og lærenem deltagergruppe, der har vist forståelse for deltagernes forskellighed. Vi har haft deltagere der har siddet på en MTB cykel for første gang og vi har haft deltagere der har kørt 12 timers løb og Slettestrand ruten. Spændet var også stort ved Parkour. Vores coaching samt pædagogiske evner var i spil og jeg er glad for at vi har haft nogle gode instruktører, der har formået at læse de unge og møde dem i øjenhøjde, siger Lise Christiansen Poulsen. Alt i alt fik vi positive tilbagemeldinger fra både børn og især forældrene. Så mon ikke vi fortsætter succesen til næste år, siger hun.

Også forældrene får et skulderklap.

- Noget andet der også varmer vores hjerter er forældrenes opbakning. Selvom deltagerne har fået små skrammer undervejs, så afholdt det dem ikke fra at deltage resten af ugen. Udover vores eget personale, var der en venlig mor, der var hjælper på triathlon ruten, for at sikre at deltagerne kommer sikkert over vejen. Den slags opbakning kan vi godt bruge endnu mere af til vores events og ferie aktiviteter; så som vores løb, men der kan også være andre opgaver i huset af teknisk eller praktisk karakter, som vi kan bruge hjælp til, slutter Lise Christiansen Poulsen.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...