Vold

Tre fængslet for rå gadevold

Kamera filmede overfald

Arkivfoto: Torben Hansen

Arkivfoto: Torben Hansen

FREDERIKSHAVN:To mænd på 19 år og en dreng på 17 blev torsdag i retten i Hjørring fængslet i en uge. De sigtes for grov vold ved overfald på en 19 årig lidt efter klokken 04 søndag 8. september.

Overfaldet fandt sted i Søndergade i Frederikshavn i nærheden af restaurant Pappa’s, hvor både de fængslede og deres offer forinden havde været gæster.

Mange mod én

Overfaldet blev filmet af et overvågningskamera, og det førte til anholdelsen af de tre unge. Men det fremgår også af filmen, at flere andre var impliceret i overfaldet.

Ofret og en af hans kammerater blev inden overfaldet passet op af en større gruppe unge, som satte efter dem. De forsøgte at flygte. Det lykkedes for den ene, mens den 19 årige blev slået til jorden og efterfølgende slået, sparket og trampet på.

Politiet skal bruge de kommende dage til at afhøre vidner og klarlægge, hvad der gik forud for overfaldet samt finde flere gerningsmænd.

Kendte forurettede

Ifølge anklager Torben Kaufmann er der ikke grundlag for at antage, at voldsmændene udgjorde en sammentømret gruppe. Nogle af dem kendte dog hinanden og nogle af dem kendte også den forurettede.

Dommeren nedlagde referatforbud vedrørende de tre sigtedes forklaringer, og anklager Torben Kaufmann kan derfor ikke oplyse om de tre sigtedes stilling til skyldsspørgsmålet og heller ikke om de pågældende erkender at have været til stede.

Den overfaldne fik knubs og en rift ved øret, men slap uden alvorlige mén.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst