Tre fængslet for rå gadevold

Kamera filmede overfald

Carl Åge Østergaard
Arkivfoto: Torben Hansen
Vold 19. september 2013 16:02

FREDERIKSHAVN: To mænd på 19 år og en dreng på 17 blev torsdag i retten i Hjørring fængslet i en uge. De sigtes for grov vold ved overfald på en 19 årig lidt efter klokken 04 søndag 8. september.

Overfaldet fandt sted i Søndergade i Frederikshavn i nærheden af restaurant Pappa’s, hvor både de fængslede og deres offer forinden havde været gæster.

Mange mod én

Overfaldet blev filmet af et overvågningskamera, og det førte til anholdelsen af de tre unge. Men det fremgår også af filmen, at flere andre var impliceret i overfaldet.

Ofret og en af hans kammerater blev inden overfaldet passet op af en større gruppe unge, som satte efter dem. De forsøgte at flygte. Det lykkedes for den ene, mens den 19 årige blev slået til jorden og efterfølgende slået, sparket og trampet på.

Politiet skal bruge de kommende dage til at afhøre vidner og klarlægge, hvad der gik forud for overfaldet samt finde flere gerningsmænd.

Kendte forurettede

Ifølge anklager Torben Kaufmann er der ikke grundlag for at antage, at voldsmændene udgjorde en sammentømret gruppe. Nogle af dem kendte dog hinanden og nogle af dem kendte også den forurettede.

Dommeren nedlagde referatforbud vedrørende de tre sigtedes forklaringer, og anklager Torben Kaufmann kan derfor ikke oplyse om de tre sigtedes stilling til skyldsspørgsmålet og heller ikke om de pågældende erkender at have været til stede.

Den overfaldne fik knubs og en rift ved øret, men slap uden alvorlige mén.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...