Færdselsforseelser

Tre fodgængere påkørt af firhjulstrækker

Torsdag eftermiddag skete et alvorligt færdelsuheld på hjørnet af Reberbansgade og Svendsgade i Aalborg Vestby. En 29-årig kvinde var ved at bakke en sort BMW-firhjulstrækker ud fra porten ved restaurant Katjas's, da hun mistede herredømmet over bilen og ramte tre fodgængere.

Foto: Henrik Bo Ulykke i Svendsgade i Aalborg. Bilen blev også godt mærket af ulykken og slæbes her væk fra ulykkesstedet.

Foto: Henrik Bo Ulykke i Svendsgade i Aalborg. Bilen blev også godt mærket af ulykken og slæbes her væk fra ulykkesstedet.

- Hun havde nogle problemer med at køre bilens automatgear, men om det var en fod, der ramte speederen i stedet for bremsen, kan vi ikke sige endnu, oplyser Karsten Kristensen fra Nordjyllands Politi. De påkørte var en mand og to kvinder, hvoraf den ene var en 16-årig pige. De to kvinder faldt omkuld i en port efter påkørslen, mens manden røg ind under bilen og lå fastklemt der. Heldigvis kom fire personer, der så uheldet, ilende til med en palleløfter og fik løftet bilen op, så manden kunne komme fri. Både føreren af bilen og de tre påkørte er kørt på sygehuset, og ifølge Karsten Kristensen er de alle uden for livsfare. Politiet er nu i gang med at afhøre føreren og vidner til uheldet. De tre fodgængere er endnu ikke i stand til at blive afhørt. - Der er intet, der tyder på, at der har været spiritus indblandet, konstaterer Karsten Kristensen.