Tre gange vold i natten

To dørmænd og en gæst på værtshuse i landsdelen fik alle slag i hovedet

Arkivfoto

Arkivfoto

NORDJYLLAND:Tre steder i Nordjylland måtte Nordjyllands Politi natten til søndag ud og anholde voldsmænd, der i alle tre tilfælde havde slået mod hovedet på de overfaldne.

Først var den ved 02-tiden gal ved værtshuset Trykkeriet i Hobro. Her havde en 21-årig mand set sig gal på en 20-årig - begge fra Hobro-kanten - og stukket ham et knytnæveslag mod hovedet.
Hvad der førte til slagsmålet vides ikke, men den 21-årige er nu sigtet for vold.

Galt i Skagen

Ved lidt i 04-tiden var det så ud for Buddy Holly i Skagen, der var ballade. Her fik en 41-årig dørmand fra Skagen slag i hovedet af en 24-årig mand ligeledes fra Skagen.

- Der skete ikke den store skade, så efter afhøring er den 24-årige løsladt igen, oplyser vagtchef Poul Badsberg, Nordjyllands Politi.
Tredje voldssag i det nordjyske natteliv fandt sted i Thisted ved værtshuset Dampmøllen.

To-tre knytnæveslag

Her fik en dørmand ved knap 03.30-tiden to-tre knytnæveslag i ansigtet af en 26-årig gæst, der tilsyneladende ikke kunne styre sin brandert.

- Vi kender ikke årsagen til slagsmålet, men den 26-årige blev anholdt, afhørt og efterfølgende løsladt med en sigtelse for vold hængende over hovedet, oplyser vagtchefen for Midt- og Vestjyllands Politi.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.