Tre gode til samvittigheden

Det lyder skørt, men det er faktisk skønt at skrubbe sig med sukker - i hvert fald når det er rørsukker blandet med olier, som i Môlô Africas Body Scrub.

Det lyder skørt, men det er faktisk skønt at skrubbe sig med sukker - i hvert fald når det er rørsukker blandet med olier, som i Môlô Africas Body Scrub.

[ Doux Me er det reneste mærke på markedet, og som det første godkendt af franske EcoCert som værende Cosmétique Écologique et Bioloque. Kravet er en andel på mindst 10 pct. økologi i tørstofform, men Caroline Wachsmuths cremer med mere har 80-100 pct. Doux Me er dyrt, da hun ønsker at ramme de kunder, der både har penge, samvittighed og ønske om eksklusivt indpakning - som er biologisk nedbrydelig samt en aromaterapeutisk virkning. Serien er eksklusiv, ekstremt velduftende og virker efter kun et par uger, så huden er mere blød og ren. Cremerne trænger ind og giver huden en mat overflade. Priserne ligger fra 129 kr. op til den dyreste ¿Carolines cream¿, der koster 449 kr. for 50 ml. Prøv især Nourishing day & night face cream til 369 kr. for 50 ml. www.douxme.com [ Græske Apivita er et af de etablerede naturlige aromaterapi-firmaer, som siden 1979 især har haft succes med cremer og andet produceret med især grøn te, honning, citrus og druer. Produkterne ligger i mellemklassen. Age management face cream koster 269 kr. for 50 ml og strammer huden, der får et sundt blankt udseende. Prøv især maskerne, der også vil gøre sig godt som små gaver. De koster 25 kr. per brev, der rækker til to behandlinger. Grape Seed er god til at få slebet den døde hud væk. www.apivita.com [ Môlô Africa betyder Hej Afrika på Xhosa, et af de mest udbredte sprog i Sydafrika. Produkterne er aromaterapeutiske og produceret under The International Fair Trade Association. De ligger i den billigere ende og koster f.eks. 99 kr. for en flaske shower gel med duft af Sefako - afrikansk storm. Også cremerne dufter stærkt og giver meget fugt. Nyd især Ivumba Detoxifying Brown Sugar & Essential Oil Body Scrub til 169 kr. for 250 gram. www.moloafrica.com