Tyverier

Tre indbrud i Brønderslev

Tre indbrud i weekenden - to på samme vej

Arkivfoto

Arkivfoto

BRØNDERSLEV:Der har været en række indbrud i Brønderslev. I Stokbrogade har nogen opbrudt en terrassedør til en villa ved at løfte en skydedør ud af skinnen. Huset er gennemrodet, og der er ikke overblik over, hvad der er stjålet. Det er sket mellem torsdag klokken 17 og søndag klokken 9.30.

På Fyrtøjsvej i Brønderslev har der været to indbrud. Et sted har man lavet en underboring af et vindue - det vil sige at man borer ind under der hvor håndtaget er, så man kan komme ind med et speciallavet instrument og få fat i håndtaget og åbne på den måde. Det var ind til et værelse. Der er stjålet smykker og sølvtøj, og flere rum er gennemrodet. Man har desuden slået en alarm i stykker og dermed gik alarmen ikke. Det er sket mellem fredag klokken 16 og søndag klokken 16.30.

Ved det andet indbrud på Fyrtøjsvej kom man ind af en terrassedør, som er opbrudt med koben eller lignende. Her er huset blevet grundigt gennemrodet, og indhold fra samtlige skabe er tømt ud på gulvet. Der er stjålet en bærbar computer, kontanter, sølvtøj og smykker. Det er sket mellem lørdag klokken 12 og søndag klokken 21.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.