Indbrud

Tre indbrud i sommerhuse: Politi vil øge patruljering

Når nu den mørke tid er på vej, opfordrer politikommissær fra Hjørring til øget opmærksomhed omkring mistænkelige personer i sommerhusområder

Politiet vil øge patruljering i sommerhusområderne i den mørke tid. Arkivfoto

Politiet vil øge patruljering i sommerhusområderne i den mørke tid. Arkivfoto

LØKKEN/BLOKHUS:Tre indbrud i sommerhuse i henholdsvis Løkken og Blokhus får nu politikommissær Kenneth Ginnerup fra Nordjyllands Politi i Hjørring til at opfordre borgere, der opholder sig i sommerhusområder til at være ekstra opmærksomme på mistænkelige personer i områderne.

- Når den mørke tid nærmer sig, ved vi af erfaring, at risikoen for indbrud i sommerhusområderne vil stige. Derfor skal folk bare henvende sig til folk, der er i området, og som de ikke kender. Sig dav til dem, spørg dem om de leder efter nogen. Det er det værste tyveknægte ved, for det er lig med risiko for genkendelse. Og ring endelig 1-1-4, hvis I ser noget mistænkeligt. Hellere en gang for meget end en gang for lidt, opfordrer politikommissæren.

Han oplyser, at han samtidig vil bede om øget patruljering i sommerhusområderne i den kommende mørke tid.

Designerkoster

De tre senest anmeldte indbrud er to i Løkken på henholdsvis Ruthsvej og Ingeborgvej, mens indbruddet i Blokhus var på Hejrevej.

På Ruthsvej i Løkken er en rude knust og tyvene er i tidsrummet fra 14. til 28. september stukket af med en butterflystol designet af Hans J. Wegner. På Ingeborgvej er et vindue i tidsrummet fra 15. til 30. september brudt op, og tyven eller tyvene har stjålet to hvide PH Lamper og to designerstole.

På Hejrevej i Blokhus er der stjålet en Kaare Klint Safaristol.

- Vi udelukker ikke, at det kan være samme gerningsmand. Det kunne valget af tyvekoster tyde på, men omvendt, så er der forskellige former for måder, at komme ind i husene, og afstanden mellem gerningsstederne kunne også pege i anden retning, siger Kenneth Ginnerup.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst