Tre kandidater til Hele Nordjyllands Håndsrækning

AaB igen klar til at støtte godt formål

Søren Olsson
AaB giver en krone til det gode formål for hver tilskuer, der dukker op på NORDJYSKE Arena i efterårssæsonen. Arkivfoto: Lars Pauli
Sport 11. juli 2016 14:04

AALBORG: For fjerde halvsæson på stribe vil AaB i det kommende efterår donere en krone pr. fremmødt tilskuer på NORDJYSKE Arena til et godt formål - det projekt, som man har valgt at kalde Hele Nordjyllands Håndsrækning.

Igen har AaB fundet tre kandidater til pengene, og nu skal brugerne på klubbens hjemmeside bestemme, hvem der skal have glæde af pengene.

- Samarbejdet med de tre hidtidige modtagere er forløbet fantastisk, og vi oplever, at de alle tre hver især har fået et øget fokus blandt nordjyderne, så vi glæder os til at kunne støtte op om et nyt og spændende formål i det kommende efterår, lyder det videre fra direktør Stephan Schors, der sidder i udvalget for Hele Nordjyllands Håndsrækning sammen med formand for AaB Support Club Mads Aagaard, AaB-anfører Rasmus Würtz, bankdirektør i Spar Nord John Lundsgaard og presse- og kommunikationschef i AaB Brian Andersen.

Med til udvælgelsen af kandidater var også Peder Morre, der på vegne af Hjerterummet & Cykel 20 modtog Hele Nordjyllands Håndsrækning for foråret 2016 på 57.357 kroner.

De tre kandidater til pengene i efteråret er Broen Aalborg, der er en forening, der hjælper udsatte børn og unge til et aktivt fritidsliv. Anden kandidat er Netværksfamilier, der er organiseret under Frivillig Aalborg og organiserer møder mellem danskere og flygtninge, så integrationsprocessen kan hjælpes. Endelig er tredje kandidat Foreningen Veteran Oasen, der har til at formål at arbejde almennyttigt for veteraner i Nordjylland. Man har som mål at etablere et værested for veteraner og deres pårørende.

Den endelige modtager af Hele Nordjyllands Håndsrækning for efteråret 2015 offentliggøres på fredag 15. juli.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...