Dronninglund

Tre mål af topscorer

Dronninglund Fodbolds Serie 3 hold vandt igen

Thomas Jørgensen har netop headet et indlæg ind bag en chanceløs Holtet målmand til stillingen 3-1. Privatfoto

Thomas Jørgensen har netop headet et indlæg ind bag en chanceløs Holtet målmand til stillingen 3-1. Privatfoto

DRONNINGLUND:Det blev til endnu en sejr, da Dronninglund Fodbolds serie tre hold på hjemmebane vandt weekendens kamp mod Holtet så sikkert som 4-1. Ganske imponerende har holdet i sine ni kampe opnået 25 point og et plus på målregnskabet på hele 23 mål. De mange point sikrer holdet en sikker førsteplads i pulje 24.

Kampen på Dronninglund Stadion var kun otte minutter gammel, da første scoring var en realitet. Bjørn Jensen fandt Christian Poulsen, der med en god stikning i dybden fandt holdets topscorer, Joachim Sparvath, der sparkede fladt i det lange hjørne uden chance for gæsternes målmand. Inden pausen nåede Sparvath at score endnu en gang

Efter pausen kom Holtet på 2-1, men Dronninglund bragte sig hurtigt foran med 3-1. Et perfekt frispark af Jan Bisgaard havnede i panden på Thomas Jørgensen, der sikkert scorede til stor glæde for det lokale publikum.

Et straffespark til Holtet mod kampens slutning kunne godt have skabt fornyet spænding, men Nicolai Thy i Dronninglunds mål klarede imidlertid paragrafferne ved at redde skuddet.

I kampens overtid var det Lasse Dalgaard, der var ophavsmanden til mål nummer fire. Med gode driblinger fra banens midte udfordrede han Holtets forsvar. Da han ikke selv kunne bringe sig i position til skud, valgte han at spille Joachim Sparvath fri, og den unge topscorer kvitterede for tilbuddet med sit tredje mål til slutresultat 4-1. jing

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst