To mænd fængslet for tyveri af minilæsser

Tip om narko førte Nordjyllands Politi på sporet af i alt tre mænd, der sigtes for tyveri

Henrik Strømgaard
Arkivfoto: Jesper Thomasen
Tyveri 11. juli 2018 09:27 - Opdateret 11. juli 2018 13:54

SINDAL: Tre mænd i alderen 30 til 35 år blev tirsdag anholdt i Sindal, og onsdag formiddag blev to af dem fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Hjørring. Her blev de varetægtsfængslet i fire uger. Det oplyser anklager Torben Kaufmann.

Egentlig var det et tip om narko, der tirsdag fik politiets efterforskere til at ransage en adresse i Sindal. Her blev der fundet en mindre mængde narko men også en minilæsser til en værdi af knap 400.000 kroner. Natten til mandag var denne minilæsser blevet meldt stjålet fra Frederikshavnsvej i Sindal.

Ved ransagningen blev en mand anholdt, mens to andre mænd blev anholdt efter en tværfaglig efterforskningsindsats fra politiets operative efterforskere i Hjørring, Brønderslev og Aalborg.

Mændene er henholdsvis 30, 32 og 35 år. De er alle fra lokalområdet.

Når to af dem så blev fremstillet i grundlovsforhør, skyldes det ifølge Torben Kaufmann, at de er kendt for berigelseskriminalitet, og at politiet gerne vil forhindre dem i at begå yderligere kriminalitet.

- Den ene kunne erkende sagen, mens den anden ikke ønskede at udtale sig, fortæller anklageren.

Kendelsen om varetægtsfængsling blev ikke kæret.

Den tredje mand blev ikke fremstillet, da han ikke er kendt af politiet på samme måde som de to fængslede. Han er dog fortsat sigtet i sagen.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...