Tre mænd løsladt efter skyderi i Aalborg Øst

Tre mænd er fortsat sigtede i sag om skyderi på parkeringsplads i Aalborg Øst

Jesper Ramsing
Foto: Jan Pedersen
Aalborg 3. april 2017 18:43 - Opdateret 4. april 2017 08:26

AALBORG: Tre mænd blev mandag aften løsladt, efter de havde været i politiets varetægt siden et skyderi på en parkeringsplads i Aalborg Øst søndag aften. Den ene af de løsladte mænd blev ramt i benet under skyderiet, mens en anden blev påkørt af en bil.

De tre mænd er dog fortsat sigtede i sagen, men politiet holder kortene tæt til kroppen og ønsker ikke at oplyse, hvad de tre mænd er sigtede for eller om der er mulige gerningsmænd på fri fod.

- Vi kan ikke udtale os i detaljer om vores efterforskning, men den går i mange retninger, siger vicepolitiinspektør Anders Uhrskov.

De tre sigtede mænd på henholdsvis 23, 23 og 27 år, er godt kendt af politiet i forvejen, og derfor kan skyderiet være en form for opgør i det kriminelle miljø. To af mændene blev anholdt umiddelbart efter skyderiet, da de søgte lægehjælp på Aalborg Universitetshospital. Begge er uden for livsfare.

Efterforskningen ledte hurtigt politiet frem til den tredje mand, der er anholdt i sagen.

Flere skud

Skyderiet skete omkring klokken 21 på parkeringspladsen Saltumvej i Aalborg Øst, hvor der var en konfrontation mellem en række personer. I forbindelse med konfrontationen blev der skudt flere gange, hvor et skud altså ramte den ene mand i benet.

- Vi ved ikke præcis, hvor mange skud der er blevet afgivet, eller hvilket våben, der er skudt med. Det skal de tekniske undersøgelser vise, siger han.

Motiv ukendt

Politiet har på nuværende tidspunkt ikke overblik over, hvad motivet til skyderiet kan være, og Anders Uhrskov ønsker ikke at komme nærmere ind relationerne mellem de implicerede personer.

- Det er for tidligt at sige noget om, hvordan tingene hænger sammen. Det skal efterforskningen nu vise, og vi holder alle muligheder åbne, siger vicepolitiinspektøren.

To dage forinden skyderiet fik politiet en anmeldelse om slåskamp på Saltumvej, men om der er en sammenhæng mellem de to episoder er endnu vis. Men det bliver også undersøgt i forbindelse med efterforskningen, fortæller Anders Uhrskov.

Nordjyllands Politi var hele mandag massivt til stede i området omkring Aalborg Øst, og man vil stadig gerne høre borgere, der kan have oplysninger i sagen. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...