Tre mænd sigtet for hashsalg i Vendsyssel

Ransagninger tre forskellige steder i Vendsyssel har ført til narkosigtelser af tre nordjyske mænd

Arkivfoto: Lars Pauli

Arkivfoto: Lars Pauli

VENDSYSSEL:Tre mænd fra Vendsyssel er uafhængigt af hinanden blevet sigtet for salg af hash fra deres bopæle i henholdsvis Dronninglund, Sæby og Hjørring.

Lokalpolitiet i Frederikshavn og Hjørring havde fået et par tip om, at der blev solgt hash fra tre adresser i Sæby, Dronninglund og Hjørring.

Med en ransagningskendelse fra retten tog Lokalpoliti i Frederikshavn tirsdag aften ud til en 56-årig mand fra Dronninglund.

- Vi fandt 713 gram hash, syv gram amfetamin samt udstyr til at salg af narko. Det er sjældent at vi finder så meget hash på ét sted, bemærker politiassistent Kasper Bang fra Lokalpoliti i Frederikshavn.

Onsdag aften fik politiet en ransagningskendelse til at besøge en 27-årig mand i Sæby. Her fandt betjentene 71 gram hash samt tilbehør til fremstilling af joints og andet udstyr, som typisk bruges ved salg af hash.

- Begge mænd er sigtet for overtrædelse af loven om euforiserende stoffer med henblik på videresalg, fortæller Kasper Bang.

Onsdag var Lokalpoliti i Hjørring så på besøg på en adresse i Hjørring, hvor man fandt en smule hash, marihuana og ca. 200 tabletter. Politiet mistænker den 26-årige mand, der bor på adressen, for sælge både narko og de piller, som blev fundet.

- Vi har både sigtet ham for overtrædelse af loven om euforiserende stoffer og for videresalg, fortæller politikommissær Lars Jensen fra Lokalpoliti i Hjørring.

På adressen i Hjørring befandt der sig yderligere to mænd. En 21-årig mand fra Vrå er sigtet for at være i besiddelse af lidt hash, mens en 19-årig mand uden fast bopæl er sigtet for overtrædelse af våbenloven, idet han var i besiddelse af en strømpistol.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.