Sport

Tre nordjyder klarede cuttet

Der er stadigvæk lokalt islæt ved Made in Denmark Challenge - by Ejner Hessel

Hamish Brown spillede sin første professionelle turnering på hjemmebanen i Aalborg. Foto: Torben Hansen

Hamish Brown spillede sin første professionelle turnering på hjemmebanen i Aalborg. Foto: Torben Hansen

AALBORG:Fredag blev anden runde af Made in Denmark Challenge spillet på Aalborg Golf Klubs baner, og tre nordjyderne klarede cuttet.

Værternes Martin Leth Simonsen brugte 70 slag på andendagen, hvilket giver en samlet score på et slag under par. Han indtager dermed en delt 38.-plads som bedste nordjyde.

Samme antal slag brugte klubkammeraten Kasper Estrup, der akkurat klarede cuttet. Han er to slag efter Martin Leth Simonsen i den samlede stilling.

Kasper Estrup er placeret på en delt 59.-plads sammen med Jesper Gunder Larsen fra Brønderslev Golf Klub, som dermed også er at finde på banerne i weekenden, selvom han brugte 73 slag på fredagens runde.

En identisk score havde 17-årige Hamish Brown fra Aalborg Golf Klub, men amatørspilleren endte på en delt 95.-plads med en samlet score på fire over par.

Made in Denmark Challenge er også overstået for Christian Bæch Christensen fra Himmerland Golf Klub, der sluttede i syv slag over banens par på en delt 127.-plads.

Aaron Rai fra England fører turneringen med en samlet score på minus ni, og bedste dansker er Mads Søgaard, der er fire slag efter på en delt niendeplads.

Der er gratis entré til turneringen i Aalborg, der fortsætter i de kommende dage.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst