Tre på stribe: AGF strutter af selvtillid

Det gamle storhold er på kurs mod toppen efter sejr over FCM, og AGF-lejren lover, at det bliver endnu bedre.

Tre på stribe: AGF strutter af selvtillid

AGF har haft det svært i mange år, men med sejre i de sidste tre superligakampe ligger holdet pludselig nummer fire i Superligaen.

Mandag aften gik det ud over FC Midtjylland, der blev slået 3-2 i en herrekamp i Aarhus. Men resultatet overrasker absolut ikke holdets cheftræner, Peter Sørensen.

- FCM trykkede os, men jeg havde på fornemmelsen, at vi i højere grad end FCM kunne sætte trumf på fra bænken, og det mener jeg også, at vi gjorde, siger han.

Ind fra bænken kom de offensive kræfter Martin Jørgensen og David Devdariani, og de var begge impliceret i scoringer - Jørgensen som oplægger og Devdariani som målscorer.

- Vi skabte en syv-otte store chancer, og det var nok, påpeger Peter Sørensen, som mener, at hans hold kan blive meget bedre.

- Jeg ved ikke, hvor langt vi kan nå, men jeg glæder mig over, at vi har været særdeles overbevisende de sidste to-tre kampe. Jeg er meget forventningsfuld i forhold til det, vi er i gang med at bygge op, siger Peter Sørensen og tilføjer:

- Det sikre er, at jo flere kampe dette hold får, jo bedre bliver det, siger han.

AGF's 20-årige stortalent Mikkel Kirkeskov erkender, at det er sjovt at træne i øjeblikket.

- Humøret er blevet bedre, efter vi er begyndt at vinde, og det kan vi også mærke i kampene, siger han.

Heller ikke han vil sætte noget konkret mål op.

- Det kan ende med mange ting. Men det kan altså også ende skidt. Det nytter ikke at tro, at man skal være danmarksmester, fordi man har vundet 3-4 kampe, siger Mikkel Kirkeskov.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.