Tre på stribe: Vestergaard med i ny Werder-sejr

Werder Bremen og Jannik Vestergaard fortsætter succesen. Søndag blev Bayer Leverkusen nedlagt.

Bremenspillerne, med Jannik Vestergaard til højre, fejrer kampens første mål, søndag eftermiddag i Bremen. Foto: Carmen Jaspersen/dpa/POLFOTO

Bremenspillerne, med Jannik Vestergaard til højre, fejrer kampens første mål, søndag eftermiddag i Bremen. Foto: Carmen Jaspersen/dpa/POLFOTO

Med hjælp fra Jannik Vestergaard er Werder Bremen godt i gang med at rive sig fri af bundstriden i Bundesligaen.

Den 22-årige danske midterforsvarer var søndag med til at besejre Bayer Leverkusen med 2-1.

Nordtyskerne har nu vundet de seneste fire kampe i træk - de tre seneste kampe efter vinterpausen har været med dansk deltagelse efter Vestergaards skifte fra Hoffenheim.

Den høje midterforsvarer gjorde det endnu en gang godt, selv om han måske var en smule indblandet i gæsternes reducering til 1-2 kort før pausen.

Vestergaard og en af holdkammeraterne tabte en duel til Leverkusens Karim Bellarabi ude ved hjørneflaget, hvilket blev indledningen til en farlig situation i straffesparksfeltet.

Få øjeblikke senere manglede danskeren inde i feltet, hvor Hakan Calhanoglu til sidst kunne heade bolden i mål.

Leverkusen satte et hårdt tryk på hjemmeholdet i det første kvarter af anden halvleg, men Jannik Vestergaard var med til at få skabt ro i Werder Bremens forsvar.

Nordtyskerne var langt det bedste hold i kampens indledning. Efter et kvarter kom værterne i front ved Davie Selke, inden Zlatko Junuzovic øgede til 2-0 på et direkte frispark.

Werder Bremen rykker med sejren op Bundesligaens ottendeplads med 26 point for 20 kampe.

For halvanden måned siden - den 17. december - lå holdet fra Bremen sidst i tabellen, så der er sket lidt af en forvandling siden Jannik Vestergaards ankomst.

Bayer Leverkusen har seks point mere på ligaens sjetteplads.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.