Tre rockere kræves fængslet for brutalt knivoverfald

Politiet anholdt under torsdagens aktion mod rockere og bander tre HA-folk, som mistænkes for drabsforsøg.

Tre rockere kræves fængslet for brutalt knivoverfald

Et 48-årigt fuldgyldigt medlem af rockergruppen Hells Angels, en 27-årig mand fra HA-støttegruppen AK81 og en mand på 45 år er anholdt og sigtet for et brutalt knivstikkeri på Café Runddelen på Nørrebro i København.

Den 45-årige er ikke rocker, men har rockerrelationer. Han er sammen de to andre sigtet for drabsforsøg og fremstilles i grundlovsforhør fredag.

Ud over de tre allerede anholdte leder politiet efter yderligere en AK81'er, der mistænkes i sagen.

Knivstikkeriet fandt sted søndag morgen og gik ud over en 32-årig mand, der fik 27 stik på kroppen, da han blev overfaldet på værtshusets toilet.

De tre mistænkte blev anholdt under politiets storstilede aktion torsdag. Den var rettet mod rockere og bander på hele Sjælland.

Den 32-årige blev indlagt på Rigshospitalet, hvor lægerne konstaterede, at han havde 27 stik gående hele vejen fra lysken og op til hovedet, men de er fortrinsvis centreret i torso. Han var i livsfare lige efter overfaldet, men er i bedring.

Hvad der udløste knivstikkeriet er endnu uklart.

- Vi kan endnu ikke sige noget om motivet, siger lederen af Københavns Politis bandeenhed, Lau Thygesen, til Ritzau.

I alt 39 blev anholdt, da politifolk fra de sjællandske politikredse torsdag ransagede 64 adresser rundt omkring på Sjælland.

Over halvdelen vil fredag blive fremstillet i grundlovsforhør.

Det sker blandt andet i Retten i Glostrup, hvor Københavns Vestegns Politi fremstiller otte personer fra bandegrupperingen VHK (Værebros Hårde Kerne), der sigtes for to drabsforsøg i Skovlunde og Herlev i begyndelsen af marts.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.