Udland

Tre skuddræbt ved universitet i Alabama

Tre personer er dræbt og flere meldes såret nær universitet i Alabama efter blodig skudepisode.

Tre skuddræbt ved universitet i Alabama

Et skuddrama i USA har kostet tre personer livet. Der er tale om tre unge mænd, der alle var 20 år gamle.

Skuddramaet fandt sted i studenterbyen Auburn, der ligger i delstaten Alabama. Et af ofrene spillede amerikansk fodbold på skolens hold, mens de to andre ofre tidligere havde spillet på holdet.

Skuddene faldt ved University Heights, et boligkompleks for studenter, der ligger tæt ved byens universitet.

- Det er en svær tid, for det er ikke kun universitetselever og atleter, men unge mennesker. Det er seks unge mennesker, der er blevet skudt, oplyser Auburns politichef Tommy Dawson på en pressekonference søndag aften dansk tid.

Skuddramaet fandt sted sent lørdag aften amerikansk tid. Politiet har afspærret området, og ifølge radiostationen WSFA jagter man nu gerningsmanden.

Gerningsmanden er blevet identificeret som en 22-årig mand fra Montgomery, Alabama. Og ifølge politidirektøren mener man, at han stadig er i Montgomery.

Ifølge nyhedsbureauet AP var det muligvis et banalt skænderi om en pige til en studenterfest i boligkomplekset, som udviklede sig blodigt.

Et vidne fortæller, at han var med en af de dræbte, da de blev passet op af ti mænd:

- Vi forsøgte at komme væk - men det eksploderede lige op i vores ansigter, siger han til avisen The Atlanta Journal-Constitution.

- Det hele skete så hurtigt - på et sekund, tilføjer han.

Auburn, der er den største og hurtigst voksende by i den østlige del af Alabama, har en befolkning på mere end 53.000 mennesker.

Byen er hjemsted for Auburn Universitet, der har mere end 25.000 studerende og 1200 ansatte.

/ritzau/AFP