Tre top-navne på Nibe

Nibe Festival lægger op til fest med ”De Eneste To”, ”Magtens Korridorer” og ”TopGunn”

"De Eneste To" kommer til Nibe sammen med "Magtens Korridorer" og "TopGunn".

"De Eneste To" kommer til Nibe sammen med "Magtens Korridorer" og "TopGunn".

NIBE:Det bliver tre navne med ry for at starte en fest, der i dag blev præsenteret af Nibe Festival.

- Tre stærke navne smider vi. Tre navne, som på forskellig musikalsk vis sætter dagsorden. Tre navne, som laver FEST – stor FEST. Tre navne, som er så knaldhamrende logiske at præsentere på Nibe 2015 - midt i vores smukke skov i dagene 1. – 4. juli, siger festivalleder Peter Møller Madsen, der har følgende kommentarer til de tre bands:

”De Eneste To”:

- Vi kan jo alle stadig mærke og fornemme stemningen, sidst De Eneste To spillede Nibe. Duoen har netop givet koncert på Skråen og fik kongeanmeldelser. Mon ikke det samme er tilfældet efter sommerens koncert i Skalskoven, siger Peter Møller Madsen.

”Magtens Korridorer”:

- Det er dansksproget rock, når det er allerbedst. Magtens Korridorer har, siden dannelsen i midthalvfemserne, med fuld styrke spillet sig op til at være et af landets bedste og mest populære live-bands, siger Peter Møller Madsen.

”TopGunn”

- I sommeren 2014 sang de fleste med på ”Kongens Have”, der desuden gav TopGunn 2 x platin som det mest streamede sommerhit i 2014.

Nu er TopGunn ude med singlen ”6 Liter”, der er en vaskeægte klubhymne omkring damerne på dansegulvet samt lyden af poppende flasker. Udover at være topaktuel som dommer i TV2 programmet ”Danmark Har Talent” har TopGunn offentliggjort på sin Facebook-side, at han er i fuld gang med en ny plade, der forventes at udkomme i 2015, siger Peter Møller Madsen.

Følgende navne er nu klar til Nibe: L.O.C., Dizzy Mizz Lizzy, tv-2, Suspekt, Kim Larsen & Kjukken, Christopher, Jokeren, Johnny Madsen, ItaloBrothers, Julias Moon, Kesi, Gnags, The Minds Of 99, Djämes Braun, S!vas, Go Go Berlin, Lukas Graham, TopGunn, Magtens Korridorer & De Eneste To.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.