Tre trækkes med skader

Aalborg Håndbold er ramt på skadesfronten forud for dagens kamp mod HC Midtjylland

Niclas Barud er tvivlsom til dagens kamp i Herning. Arkivfoto: Henrik Bo <i>Foto: Henrik Bo</i>

Niclas Barud er tvivlsom til dagens kamp i Herning. Arkivfoto: Henrik Bo Foto: Henrik Bo

AALBORG:Aalborg Håndbold er hårdt ramt på skadesfronten forud for dagens slutspilskamp i Herning mod HC Midtjylland.

Niclas Barud, Morten Slundt og Christian Jensen er alle tvivlsomme og skal testes inden kampstart, og Markus Mørk bliver med sikkerhed ikke klar.

- Vi er hårdt ramt på resurserne. Men vi kan stadig stille et hold, der har chance for at slå HC Midtjylland. Der er dog ikke tale om en alt-eller-intet-kamp for os, så vi tager ingen chancer. Vi stiller kun med spillere, der er 100 procent klar, siger holdets træner, Jesper Jensen.

Aalborg Håndbold kan med en sejr sikre sig en plads i DM-semifinalen, selvom der fortsat resterer to kampe af slutspillet, når eftermiddagens kamp i Herning fløjtes af.

Puljen føres af Bjerringbro-Silkeborg med ni point, mens Aalborg er nummer to med seks point for én kamp færre. GOG og HC Midtjylland har begge et enkelt point.

Jesper Jensen vil meget gerne afgøre det allerede i dag.

- Det er et ønskescenarie, at vi allerede med to kampe tilbage har sikret os en plads i semifinalen. Så har vi to slutspilskampe på hjemmebane til at forberede os optimalt. Samtidig går vi efter at vinde puljen, så vi tager momentum og masser af selvtillid med os ind i semifinalen, siger træneren.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.