Tre unge mænd begik voldsomt røveri

De er alle fængslet mellem seks og otte måneder

Arkivfoto <i>Scanpix Denmark</i>

Arkivfoto Scanpix Denmark

AALBORG:Tre mænd omkring de 20 år skal alle i fængsel efter at have begået et groft røveri tilbage i december på John F. Kennedys Plads i Aalborg. Det kom frem i Retten i Aalborg onsdag.

Røveriet fandt sted ved tre-tiden natten til den 14. december, hvor de tre mænd foran en hæveautomat frarøvede en mand et ukendt kontantbeløb, et Mastercard og et glas med stesolidtabletter.

Under det voldsomme røveri blev offeret slået i hovedet med knyttet hånd, ligesom han blev tildelt flere spark på kroppen.

Da gerningsmændene ønskede at få oplyst pinkoden til Mastercardet, truede de offeret med en kniv, ligesom den ene af de tiltalte gjorde sig skyldig i vidnetrusler ved, efter overfaldet, at have udtalt ”Hvis du går til politiet, bruger jeg kniven.”

Skyldig i flere forhold

Den ene af de tiltalte mænd fik seks måneders fængsel, i det han kun var tiltalt for røveriforholdet.

En anden fik syv måneder for røveriet og besiddelsen af en foldekniv og knap 100 gram hash, mens den sidste fik otte måneder.

Den 19-årige mand, der måtte hele otte måneder bag tremmer, blev udover røveriet også fundet skyldig i en række mindre forhold. Både ulovlig våbenbesiddelse, vidnetrusler, spirituskørsel på stjålet knallert og 14 småtyverier kunne føjes til den 19-åriges straffeattest. Alle tre mænd modtog dommene.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Medier: Kendt nordjysk køkkenkæde styrer mod konkurs
Luk