Aalborg

Tre unge mænd dømt for overfald

Et skænderi i en natbus på vej hjem fra byen endte i vold

Foto:Bente Poder

Foto:Bente Poder

AALBORG:Et skænderi i en natbus på vej hjem fra byen endte i vold, hvor tre unge mænd slog og sparkede en 18-årig mand på Hobrovej i Aalborg.

Torsdag blev de tre mænd i Retten i Aalborg dømt for det voldelige overfald, der fandt sted i september.

Voldsepisoden startede, da de tre mænd, der er henholdsvis 20 og 21 år, kom op at diskutere med en 18-årig mand og hans kammerat i en bus på vej hjem fra byen.

Slog og sparkede offer

På et tidspunkt blev diskussionen så ophedet, at buschaufføren ville smide en af de tre dømte af bussen. Det endte dog med, at alle tre dømte samt det 18-årige offer og hans kammerat steg af bussen.

Uden for bussen slog en af de tre dømte den 18-årige i hovedet med en knytnæve, så han faldt til jorden.

Den 18-åriges kammerat stak af fra stedet, og da de tre mænd ikke kunne fange ham, gik det i stedet ud over den 18-årige, der blev tildelt flere spark, mens han lå på jorden, fortæller anklager Lotte Nielsen.

Dømte med gode personlige forhold

I retten erkendte den ene af de tre voldsmænd, at have slået den 18-årige med en knytnæve, men alle tre nægtede at have sparket ham efterfølgende.

To af de tre mænd blev idømt 50 dages betinget fængsel samt samfundstjeneste for at have sparket offeret, mens den sidste blev idømt 60 dages betinget fængsel samt samfundstjeneste for både at have sparket og slået den 18-årige.

Ifølge Lotte Nielsen blev dommene ikke hårdere, fordi de tre dømte har gode personlige forhold og ikke tidligere er straffet.

To af de dømte udbad sig betænkningstid med hensyn til at anke dommen, mens den sidste modtog dommen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.