Fodbold

Tre varme emner til Lynges post

Ole Nielsen, Jacob Krüger og Allan Gaarde bejler til jobbet som ny sportschef i AaB

Jacob Krüger har gjort det godt som sportschef i FC Hjørring og er nu inde i billedet i AaB. Foto: Lars Pauli

Jacob Krüger har gjort det godt som sportschef i FC Hjørring og er nu inde i billedet i AaB. Foto: Lars Pauli

AALBORG:Tre navne, der er velkendte i AaB-sammenhæng, står på spring til at overtage den ledige stol som sportschef i superligaklubben, når Lynge Jakobsen stopper til sommer.

Ifølge NORDJYSKE Stiftstidendes oplysninger står Ole Nielsen, Jacob Krüger og Allan Gaarde i øjeblikket forrest blandt de emner, som AaB’s ansættelsesudvalg har kig på.

I AaB-lejren holder man kortene tæt til kroppen og afviser at kommentere navne.

- Vi har gang i en ansættelsesproces, som vi holder inden for egne vægge, blandt andet i respekt for de emner, der sidder i job i forvejen, så vi vil ikke deltage i nogen gættekonkurrence, lyder det fra Lynge Jakobsen, der sidder i ansættelsesudvalget sammen med bestyrelsesmedlemmerne Niels Dorin og Jacob Møller Knudsen.

Erfaring fra Sønderjyske

46-årige Ole Nielsen er noteret for to førsteholdskampe for AaB og har bl.a. en periode som direktør for det daværende AaB Ishockey bag sig, inden han blev sportschef i Blokhus FC og nu virker i Sønderjyske, hvor han har stået bag en række gode indkøb.

Jacob Krüger og Allan Gaarde har i flere sæsoner været holdkammerater i AaB, hvor 37-årige Krüger spillede 172 kampe i perioden 1995-2004, mens 38-årige Gaarde opnåede i alt 228 kampe fordelt på perioderne 1997-2000 og 2002-2005.

Efter karrieren på grønsværen har især Jacob Krüger bevaret tilknytningen til fodboldverdenen som sportschef for 1. divisionsklubben FC Hjørring.

Allan Gaarde har været ekspertkommentator på det nu lukkede TV2 Sport og afsluttede for nylig sin uddannelse som cand.merc. com. på Copenhagen Business School med topkarakter.

Ole Nielsen og Jacob Krüger betegner begge det ledige job i AaB som interessant, men ønsker ikke at kommentere, om de er i dialog med klubben om stillingen. NORDJYSKE har forgæves forsøgt at kontakte Allan Gaarde for en kommentar.

Lynge Jakobsen stopper med udgangen af juni efter 13 års virke.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst