Treårig dreng mister livet ved brand i Husby

Forældre forsøgte forgæves at redde deres lille søn, da der gik ild i deres hus. Årsagen til branden er ukendt

Treårig dreng mister livet ved brand i Husby

En treårig dreng døde lørdag morgen ved en brand i et parcelhus på Stabyvej i Husby.

Det oplyser Midt- og Vestjyllands Politi.

Drengens forældre på 54 og 41 år forsøgte forgæves at redde drengen, men de måtte opgive, idet de begge blev skadet af ild og røg.

Barnet blev først reddet ud af det brændende hus, da en af brandvæsnets røgdykkere med risiko for sit eget liv gik ind og hentede ham, oplyser vagtchef Knud Lauridsen, Midt- og Vestjyllands Politi.

Drengen blev kørt til Regionshospitalet i Herning, men var formentlig allerede død i huset. Begge forældre er også kørt på hospitalet.

Politiet fik anmeldelsen om branden lørdag morgen kort efter klokken otte. Den blev anmeldt af såvel faren som af naboer, der havde opdaget, at det brændte.

- Vi har endnu ikke haft mulighed for at afhøre forældrene, der begge er meget påvirkede af situationen, siger Knud Lauridsen.

Området omkring brandstedet er afspærret for at give plads til brandvæsnet.

Brandvæsnet kæmpede ud på formiddagen lørdag fortsat med ilden og måtte blandt andet fjerne et ståltag på huset for at få bugt med ilden inde i huset.

Årsagen til branden er endnu ukendt, og først når ilden er slukket, kan brandteknikere gå i gang med at finde brandårsagen. Det ventes at ske mandag.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.