Nepal

Tredje gang blev lykkens gang

Mikkel Cantzler Christensen fra Hobro har sammen med makkeren Jonas Unmach Larsen fået Danidas Verdensbilledlegat på 50.000 kroner. Nu drager de til Nepal for at lave tv

Mikkel Cantzler Christensen er opvokset i Hobro. Nu skal han til Nepal og lave tv om de mennesker, som er nederst i samfundet. Privatfoto.

Mikkel Cantzler Christensen er opvokset i Hobro. Nu skal han til Nepal og lave tv om de mennesker, som er nederst i samfundet. Privatfoto.

Mikkel Cantzler Christensen er vild med at lave fjernsyn, og han er vild med oplevelser. Nu har han fået et legat på 50.000 kroner, hvor han får mulighed for at kombinere det at lave fjernsyn med en stor oplevelse. 25-årige Mikkel Cantzler Christensen fra Hobro er journaliststuderende, og sammen med makkeren Jonas Unmach Larsen, blev han i år valgt mellem 98 ansøgere til et af Danidas ti verdensbilledlegater. - Vi søgte både i 2009 og i 2010 og blev enormt skuffede, da vi ikke fik legatet, så i år havde vi ikke regnet med noget, og så blev vores historie valgt. Det er da fedt, siger Mikkel Cantzler Christensen. Deres historie handler om, hvordan man via internet og fjernsyn kan være med til at nedbryde barriererne mellem kasterne i Nepal. Et forfærdeligt system, hvor dit efternavn afgører, om du skal være prostitueret eller forretningsmand. Parret, som i øvrigt mødte hinanden på en fodboldskole i Honduras i 2008, rejser til Nepal 16. august og kommer hjem igen 2. september.