Thisted

Tredje nederlag i træk til TFC-damerne

Vildbjerg udnyttede to gratis chancer og scorede to mål mod Thisted FC, der manglede skarphed i offensiven

11
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Helena Corvenius havde en god mulighed, da Vildbjerg-målmanden ikke kunne holde et skud fra distancen, men prikket til bolden var ikke helt præcist nok. Foto: Peter Mørk

THISTED:Det er hårdt at spille på Thisted FC’s bedste damehold i øjeblikket. En flyvende start, en førsteplads og et stort forspring er blevet afløst af tre nederlag på stribe til Sønderjyske, Team Viborg og senest næstsidstepladsen Vildbjerg, der var på besøg søndag eftermiddag og tog hjem med en 2-0 sejr.

Fra højre side blev Vildbjerg efter 25 minutter tildelt et frispark, som blev sparket ind i feltet. I første omgang røg den lige igennem menneskemængden, og da den ramte en overrasket spiller i den bagerste kæde, blev det pludselig en frispilning til Vildbjergs målscorer, der bare skulle sætte en tå på bolden.

- Vi spillede egentlig rigtig fint i første halvleg, havde nok 70 procent af boldbesiddelsen og lagde et flot pres, men sådan et mål er bare ærgerligt. Det er det, der kan ske, fortæller TFC-træner Regin Iversen.

TFC havde efter pausen flere chancer for at komme tilbage i kampen. Den største kom tilfældigt efter et hårdt, fladt skud på mål, som Vildbjerg-keeperen mirakuløst fik reddet, og på riposten kom bolden ud til Helena Corvenius, der prikkede bolden tilbage i handskerne på målmanden.

I stedet for en TFC-udligning udnyttede Vildbjerg en svipser i hjemmeholdets forsvar. Vildbjerg-angriberen var iskold på en gratis friløber og lukkede og slukkede opgøret med scoringen til 2-0.

- Vi var nødt til at satse, for vi kunne ikke bruge nederlaget til noget. Vi skabte for lidt og tog ikke de rigtige løb på den sidste tredjedel af banen. Pigerne vil det så gerne. Det er svært, for jeg kan ikke sige, hvad der mangler lige nu, siger Regin Iversen.