Tredjekæden slog til

Alle tre mål i udesejren blev scoret af danskerkæden

Nicolai Meyer og tredjekæden bliver et vigtigt våben for White Hawks. Arkivfoto: Martin Damgård

Nicolai Meyer og tredjekæden bliver et vigtigt våben for White Hawks. Arkivfoto: Martin Damgård

RØDOVRE:Modstanderne ved, at de skal passe på Frederikshavns andenkæde med de tre svenske spillere. Der bliver også holdt et vågent øje med førstekæden med Morten Lie og Cam Paddock i nøglerollerne, men frederikshavnerne har endnu et våben, og det har vist sig at blive særdeles afgørende i årets slutspil.

Tirsdag aften noterede tredjekæden med Tobias Kisum, Nikolaj Nedermark og Nicolai Meyer sig for alle tre mål, da Rødovre blev besejret med 3-2 efter overtid.

- Det er helt forrygende godt for holdet, at det kører for os i øjeblikket, for det giver os ekstra ting at spille på i de her afgørende kampe. Og det gør det sværere for modstanderne at dæmme op for, siger matchvinder Nicolai Meyer, der slog til efter godt et kvarter af den første overtidsperiode.

Hjemmeholdet fra Rødovre havde ellers lagt noget af en dæmper på den frederikshavnske fest, da Rasmus Astrup udlignede til 2-2 bare fem sekunder før slutfløjtet, efter White Hawks havde været oppe med 2-0.

Sjællænderne udnyttede en udvisning til Tobias Kisum til at spille seks imod fire og det gav bonus.

- Nu kender jeg Tobias rigtig godt, og jeg ved, at han er den, der er allergladest for den her sejr. Men udvisningen var nu lidt tynd, synes jeg, siger Nicolai Meyer.

- Nu skal vi bare lukke serien torsdag, konstaterer han glædesstrålende.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.